icon-cross


A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó - Jegyek osziboszi©

OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó

OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó Jegyek

Budapesti Operettszínház, BudapestHUN
Szombat, 03. Február 2018, 11:00

OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó Jegyek

Budapesti Operettszínház, BudapestHUN
Vasárnap, 18. Március 2018, 11:00

OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó Jegyek

Budapesti Operettszínház, BudapestHUN
Vasárnap, 15. április 2018, 11:00

Info

Mi történik akkor, ha Oszvald Marika színre lép?

Bravúros előadásában hallhatunk operett-slágereket, megcsodálhatjuk, ahogyan a "CIGÁNYKERÉK-KIRÁLYNŐ" vidáman, könnyedén és szeretettel, nagy-nagy szeretettel játszik minden alkalommal. És estéről estére óriási sikert arat. Mosoly, kacagás, nevetés kíséri végig valamennyi alakítását. Az előadások végén pedig az elmaradhatatlan vastaps, éljenzés.

Az előző évadokban a Musicalmesék látványos "koncertje" váltotta ki közönségünk tetszését, így a nagy érdeklődésre való tekintettel jelenleg is repertoáron szerepel.

2012 decemberében sok zenével, tánccal és számtalan meglepetéssel került színpadra egy új családi, zenés "mesesó", amelyben Oszvald Marika sokféle csoda mellett még azt is megmutatja, hogyan tud repülni egy nagyanyó.

Varázslatos összeállításunkban, népszerű művészeink elődásásában A dzsungel könyve, az Annie, a Bűbáj, az Oliver, az Oroszlánkirály és a Süsü, a sárkány slágerei hangzanak el Offenbach, Mozart, Kacsóh Pongrác, Huszka Jenő, Szirmai Albert és Kálmán Imre világhírű melódiáival "fűszerezve".

Ajándéknak szeretnénk adni ezt a zenés "kavalkádot"; gyerekeknek és szüleiknek, nagymamáknak és nagypapáknak: egy igazi, jóságos Oszi-Boszi, egy repülő nagyanyó kalandos történetét a zene világában, a musicaltől az operetten át, az operával bezárólag...