icon-cross


A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

Rúzsa Magdi koncert - Aréna - Jegyek rúzsa magdi©

Rúzsa Magdi koncert - Aréna

Rúzsa Magdi koncert - Aréna Jegyek

Papp László Budapest Sportaréna, BudapestHUN
Péntek, 23. Február 2018, 20:00

Rúzsa Magdi koncert - Aréna Jegyek

Papp László Budapest Sportaréna, BudapestHUN
Szombat, 24. Február 2018, 20:00

Info

A ha­tal­mas ér­dek­lő­désre való te­kin­tet­tel a mai nap­pal el­in­dí­totta Rúzsa Magdi rá­adás kon­cert­jé­nek jegy­ér­té­ke­sí­té­sét. A rá­adás kon­certre feb­ruár 23-án kerül sor az Arénában. A koncerten ülőhelyek lesznek elérhetőek, így ismét lehetőség nyílik a legjobb helyekre szóló jegyek megvásárlására!

 

   
Gyermekként a szalmabálák tetején a csillagokat  nézve, azon gondolkodtam milyen lenne megérinteni őket, aztán tavaly az Arénában amikor a Tejútat énekeltem és hirtelen egyszerre kezdett el világítani a közönség kezében a telefonokkal, arra gondoltam ha csak 3 percre is, de sikerült. Szeretném újra látni a Tejutat, amit megálmodtam magamnak. Így hát nekivágunk a nagy útnak megint.Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa.
2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.
2011. november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig több. mint 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár a hatodik évadban látható.
2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április  és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.
2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, eddig 28 városban mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt előadásukat.
2016. február 26-27-én 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában.
2016-ban az év női előadója Petőfi Zenei Díj, és a legjobb női előadó kategóriában Comet díj,
2017-ben Fonogram díj elismerésben részesült.

Galéria
speciális galéria lezárása