icon-cross


A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

Zenés Állatkerti Esték 2012 - Jegyek Állatkerti koncertek - Jegyek©

Zenés Állatkerti Esték 2012

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Info

Zenés Állatkerti Esték

2012. július 11. és augusztus 22.
között szerdánként 20:30-tól

 

Balu medve is erre rázza!
BENKÓ DIXIELAND BAND
Az állatkert atmoszférája pont megfelelő egy kis dixieland muzsikához! Különösen, ha a műfaj koronáztalan királyai lépnek fel igazi világsikerekkel! Montreux, New Orleans, Sacramento után ismét az Állatkert színpadán a több mint fél évszázada koncertező Benkó Dixieland Band.

 

A páva tollainál is szinesebb muzsika
OROSZ ZOLTÁN "BALKÁN PROJECT"
A harmonikaművész és barátai csalhatatlan technikával ejtik rabul a zeneértő hallgatóságot. Előadásukban a jazzes elemek, a friss hangszerelés és a szabad improvizációval átszőtt délszláv népzene hamisítatlan világzenei élménnyé teljesedik ki.

 

Akinek a csalogányok is válaszolnak
SZALÓKI ÁGI "BÁRCSAK EZ AZ ÉJSZAKA..."
Még a madárház lakói is felkapják a fejüket, mikor az autentikus népzene Szalóki Ági tiszta, csngő hangján szólal meg- tele élettel, érzékenységgel, őszinteséggel és játékossággal. Már énekelt a Besh o Drommal, örömzenélt Szakcsi Lakatos Bélával, de meghódította Montrealt, London és Párizst is.

Apu, hogy megy be az a nagy elefánt...
HOT JAZZ BAND
Épp 100 éve nyílt meg másodszor a Budapesti Állatkert. Akik akkor sétáltak nálunk, még hallhatták eredetiben azokat a melódiákat, amelyeket most a Hot Jazz Band és Bolba Éva felidéznek. a régi filmslágerek és a jazzkorszak népszerű szórakoztató zenéje a mai napig megdobogtatják a szíveket egy forró nyári estén.

Pingvinek a táncparkettre!
MOLNÁR DIXIELAND BAND
Mikor leszáll a nyári este, az Állatkerti Nagy-tó partján felcsendülnek a jazz magával ragadó ritmusai. Molnár Gyula és zenésztársai csaknem fél évszázada képviselik hazánkat külföldi jezzfesztiválokon, világhírű szólistákkal játszottak és számtalan díjat nyertek.

Két-, négy- és százlábúak... a tánc folytatódik!
BUDAPEST BÁR KONCERT
Jó adag cigány temperamentum, kitűnő zene, némi magyar dallamvilág, megbolondítva a csipetnyi füstös kavéházi hangulattal, ízesítve Karádyval., Jávor Pállal, legújabban pedig Beatlesszel, Hungáriával, orosz dalokkal- mindez világszínvonalú cigányzenekar és élvonalbeli magyar énekesek előadásában. A Budapest Bár idén is állati jó bulit csinál!


Erre még a krokodilok is fölkapják a fejüket!
BUDAPEST KLEZMER BAND
A tradicionális zsidó muzsika minden évben utat talál a közönség szívéhez. Szokás szerint bombasiker várható. Saját szerzeményeiket Jávor Ferenc (Fegya), a zenekar alapítója komponálja, de repertoárjukban a zenei átiratok is szerepelnek. Ezek a dallamok Közép-Kelet-Európa azon területéről származnak, ahol a zsidó zenei kultúra egykor virágzó volt.