icon-cross


A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

BENU - kupa nemzetközi férfitorna - Jegyek benu2018©

BENU - kupa nemzetközi férfitorna

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Info

Az Eb előtti utolsó fellépés: BENU-kupa, Margitsziget – jegyek már kaphatóak!

A barcelonai kontinensviadal előtt háromszor láthatjuk idehaza vízbe ugrani a vb-ezüstérmes csapatot: július 5-7. között a Hajós-uszodában játszik Románia, Egyesült Államok és Ausztrália ellen. Jegyek az eventim.hu oldalon!

„Tornagyőzelemmel a barcelonai Európa-bajnokságra!”

Ezzel a mottóval, önbizalomszerzéssel, és a mindig kitartó szurkolóktól való hazai szép búcsú reményében ugrik majd vízbe világbajnoki ezüstérmes válogatottunk a BENU-kupán.

A Margitszigeten július 5-7. között sorrendben Románia, Egyesült Államok és Ausztrália lesz az ellenfél, azaz három olyan együttes, amely ugyan nem tartozik az élmezőnybe, de jó erőt képvisel. Olyan csapatok, amelyek ellen éles körülmények között gyakorolhatóak be azok az elemek, amelyeket majd a kontinensviadalon (július 14-28.) akar bevetni igazán a társaság.

„A BENU-kupán már az Európa-bajnokságra utazó csapatot szeretném játszatni” – mondta Märcz Tamás szövetségi kapitány, avagy a szurkolók ezen a három napon már az Eb-csapatnak szurkolhatnak.

A helyszín a jól megszokott csodás környezet, a Hajós-uszoda – szóval, ezúttal is garantált a szakértő publikum, és a jó hangulat.

BENU-kupa nemzetközi férfitorna, Budapest, Hajós-uszoda

A program
Július 5., csütörtök
Ausztrália–Egyesült Államok, 16:45
Magyarország–Románia, 18:15

Július 6., péntek
Ausztrália–Románia, 16:45

Magyarország–Egyesült Államok, 18:15

Július 7., szombat
Románia–Egyesült Államok, 9:45
Magyarország–Ausztrália, 11:15

 

 

 

 

További információk