James Arthur : The You Tour 2020

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Időpont változással kapcsolatos információ ide kattintva >> illetve az alábbiakban:
"Kedves Rajongók,

Két jó hírünk is van!

Az első, hogy James már múlt héten hazamehetett a kórházból és napról napra jobban van!

A második pedig az ,hogy végre elkezdődött az új időpontok szervezése. Amint tudunk pontos dátumot (talán már a jövő héten) azonnal megírjuk nektek.

Köszönjük a türelmet!James Arthur műtéte miatt a turné állomásainak időpontjai megváltoznak. James szerencsére jól van már! Az ügynökség dolgozik az új időponton.

A jegyek természetesen az új időpontra is érvényesek, de ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk a további hírekkel, addig is nagyon köszönjük a türelmeteket és a megértésetek!"

 

A 2016-os dupla teltházas koncertje után közel négy évvel, 2020. február 9-én visszatér Budapestre az egyik legkiválóbb  brit énekes-dalszerző, James Arthur, aki október 18-án megjelenő friss albumának dalait hozza majd el a Barba Negra Club falai közé.

A zenész már 24 évesen letette a névjegyét a szigetország legnagyobb zenei tehetségeinek sorában, és azóta is töretlenül növeli rajongótáborát. A zenei siker fő alkotói James Arthur lélekmelengető hangja és szinte azonnal az ember fejében megragadó dallamok, amelyeket már sok millióan dúdolnak világszerte. Fellépéseinek védjegye a közvetlen, oldott légkör, amelyből igazán a klubkoncerteken – mint a budapesti esemény is – kaphat ízelítőt a közönség.

Az év eleji turné apropója a zenész rég várt harmadik, ’YOU’ című albumának a megjelenése, amelyen olyan vendégelőadókat hallhatunk James Arthur mellett, mint Travis Barker a Blink-182-ből, Adam Lazzara a Taking Back Sunday-ből vagy az amerikai hip hop sztár, Ty Dolla $ign.

A ’The YOU Tour’ elnevezésű körút fővárosi állomására a jegyelővétel 2019. szeptember 13-án indul, és a legkedvezményesebben, 9 900 Ft-ért, a Wave Hanglemezboltban és a Barba Negra jegypénztárában szerezhetőek be a belépők a limitált készlet erejéig. A jegyek early bird áron 10 990 Ft-ba, a normál elővételi időszakban pedig 12 900 Ft-ba kerülnek majd. A rendezvény hivatalos jegypartnere az Eventim.