Karácsonyi HOKIBULI - Winter Classic  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A mi hőseink jégen születnek! Nem hiszed?


Látogass ki a Karácsonyi Hoki Buli – Winter Classic a Városligetben jégkorongünnepre!


A sportág évente néhány mérkőzésre visszatér oda, ahol született: a szabad ég alá. Az élmény magával ragadó, a Vajdahunyad várának lábánál rendezett mérkőzéseken pedig játékos és szurkoló egyaránt felejthetetlen élményekkel gazdagodik.


Miért is érdemes tehát kilátogatni a háromnapos hokiünnepre? A válasz egyszerű: a Winter Classic-életérzést mindenkinek meg kell tapasztalnia.


Ha magunk elé képzeljük a lélegzetelállító panorámát, és hozzátesszük, hogy a téli hidegben mégis izzik a levegő, a játékosok a jégen őrült csatát vívnak a pontokért, a lelátókon pedig a világ legjobb szurkolótábora biztatja a csapatokat, bizton állíthatjuk, kihagyhatatlan esemény lesz a Karácsonyi Hoki Buli.


Az osztrák bázisú Erste Bank Eishockey Liga három év után tér vissza Budapestre. A Fehérvár AV19 2013 után újra ugyanazokkal az ellenfelekkel mérkőzik majd meg a Városligetben, először a címvédő Red Bull Salzburg csapatával veszi fel a kesztyűt, majd két nappal később a „Rekordbajnok” KAC legénységét hívja ki a jégre.


Emlékeztek?
6:3


Na nem a magyar labdarúgó válogatott 1953-as londoni Wembley Stadionban elért eredményére gondolunk most, hanem a Fehérvár 2013-mas Winter Classic győzelmére a Salzburg csapata ellen! Micsoda meccs volt! A téli mínuszokban a csapat a liga legjobbját győzte le akkor, a lelátón pedig több, mint négyezer torokból zúgott a “Hajrá, Volán!”.


Ezek után pedig már nem is kérdés, újra fieszta lesz a Városligetben a Karácsonyi Hoki Buli!


A pakkokat hagyjátok a karácsonyfa alatt és gyertek ki szurkolni barátokkal, családdal, nagyszülőkkel, szomszéddal!


2016. december 28-29-30.
Winter Classic Városliget


Gyertek ide!