icon-cross


A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

Ötpróbázz Sztárokkal!-Vizesgála - Jegyek vizesgála©

Ötpróbázz Sztárokkal!-Vizesgál­a

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Info

Ötpróbázz Sztárokkal! – Vizesgála

2018. november 25., vasárnap

Helyszín: Duna Aréna

Gálaműsor: 17:00-19:30

Kapunyitás: 16:00

 

A legnagyobb bajnokok a Duna Arénában!

A tévé előtt szurkolni és örülni kedvenceid sikerének nagyszerű érzés. Élőben biztatni őket és látni diadalukat még felemelőbb. A Vizesgálán több mint 30 olimpiai, világ- és Európa-bajnok mutatja meg egy-egy barátságos és izgalmas összecsapás erejéig, hogy mire képes a medencében. Ennyi bajnokot egy helyen még nem láttál: ne maradj le a showműsorukról!

Ott a helyed a Duna Aréna lelátóján!

 

Az esemény arcai:

Dr. Kiss Gergely

3x-os olimpiai bajnok vízilabdázó, Ötpróba* futónagykövet           

Storcz Botond

3x-os olimpiai bajnok kajakozó, Ötpróba* kajak-kenu nagykövet   

Cseh László

olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó, Ötpróba* úszónagykövet

 

A gála programja:

Megnyitó    

Dr. Kiss Gergely, Cseh László és Storcz Botond olimpiai bajnokok részvételével.

Csillagszóróúszás    

Bajnok csak egyvalaki lehet! Most az ország sztárúszói mérik össze tudásukat kedvenc sportolóikkal: a leggyengébb páros mindig kiesik, így végül a leggyorsabb nyeri a versenyt.
Úszó bajnokaink: Hosszú Katinka, Késely Ajna, Verrasztó Evelyn, Sztankovics Anna, Burián Kata, Cseh László, Milák Kristóf, Németh Nándor, Kozma Dominik, Bernek Péter.

Kajak -kenu futam    
Kajak-kenu bajnokaink: Kozák Danuta, Storcz Botond, Kammerer Zoltán, Dombi Rudolf, Szabó Gabriella, Csipes Tamara, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra, Kopasz Bálint, Birkás Balázs.

Rippel Brothers bemutató 
  
Rippel Brothers – Az Erő, és a Művészet Harmóniája. Nemzetközi hírű,  kétszeres állami díjjal kitűntetett, kilencszeres világrekorder artista páros. Idén ünneplik pályafutásuk 30. évfordulóját. 2015 óta a Sport-, és a Művészet Nagykövetei.
Az idén 10 éve működő nagy sikerű Rippel Brothers Akadémia alapítói: Rippel Ferenc, Rippel Viktor.

Szinkronúszás-bemutató    
Művészi, zenés koreográfiák és virtuóz mozdulatok víz alatt és fölött… Engedd, hogy a szinkronúszás szirénjeinek előadása téged is magával ragadjon! Bemutatót tartja: Ferencvárosi Torna Club

SUP bemutató    
A vizes sportágak egy vadonatúj formája a stand up paddle (SUP), magyarul állószörf. A gálán tanúja lehetsz, hogy újdonsága ellenére milyen bravúrosan kezelik már a járgányt a vízisportok bajnokai. Magyarország legjobb álló szörfösei: Kövér Márton, Nagy Szabolcs és Czöllner Viktor tartanak majd velünk.

Kajakpóló-mérkőzés    
A Vidra Sportegyesület egy új, izgalmas labdajátékot mutat be, amit egy speciális pólókajakban játszanak. A meccset a játékosok egy mesterséges akadályokkal kijelölt, kihívásokkal teli pályán játsszák majd.

Sárkányhajó    
Egy igazi húzd meg, ereszd meg játék! Úgy működik, mint a kötélhúzás: erősebbnek kell lenni a szemben elhelyezkedő ellenfeleknél. A gálán művészekből, élsportolókból és ötpróbásokból verbuválódott csapatok feszülnek egymásnak, a végén pedig csak egy győzhet!

Vízilabda mérkőzés    
Vízilabda bajnokaink: Gangl Edina, Keszthelyi Rita, dr. Kiss Gergely, Kásás Tamás, Marcz Tamás, Tóth Márton, Szivós Márton, Decker Attila, Decker Ádám, Fodor Rajmund, Manhercz Krisztián, Kovács Gergő, Pásztor Mátyás.

A gála zárása, dedikálás    


*Az esemény főszervezője: Ötpróba

Az Ötpróba az ország legrangosabb szabadidősport-eseményeinek ernyőszervezete. A program célja, hogy egyre több ember életében váljon mindennapos örömforrássá a sport. 

Hazánk legnagyobb sporteseményein gyűjtheted pontjaidat 6 sportágban, melyeket értékes garantált nyereményekre válthatsz be. Bővebben: otprobatokioba.hu

 

További információk
Galéria
speciális galéria lezárása