icon-crosseticketqrcodeproblem


A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

Szállítási Módok

Ha bármi kérdése merülne fel rendelésével kapcsolatban, kérjük kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot.

A www.eventim.hu oldalon megvásárolt jegyek esetében 500 Ft kezelési költséget és a szállítási módtól valamint a vásárlás értékétől függő szállítási/átvételi díjat számolunk fel.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy külföldi rendezvények esetén a szállítási módokat a külföldi partner határozza meg, azokra befolyásunk nincs.

Az oldalon megvásárolt jegyek jelenleg a következő módokon juthatnak el a vásárlóhoz:

Személyes átvétel:
***************************************************************
Bankkártyás fizetésnél és banki átutalásnál lehetséges a Ticket Express jegyirodáiban ( a jegyirodák listáját lentebb találja). A megvásárolt jegyekért Önnek személyesen kell befáradnia a jegyirodába. A jegyek átvétele legkorábban a megrendeléstől számított következő munkanap 14 órától lehetséges. Jegyeit a vásárlási azonosítóra és személyi igazolványra adjuk ki az Ön biztonsága érdekében, bankkártyás fizetésnél pedig a bankkártyát is be kell mutatni. Megbízottja is átveheti a jegyeket. (Megbízásába kérjük, hogy írja bele a megbízottja adatait az Ön vásárlási id számát és az Ön bankkártya fénymásolatát.)

Személyes átvétel díja:
0 - 20 000 Ft értékű rendelés esetén: 500 Ft
20 001 - 40 000 Ft értékű rendelés esetén 1500 Ft
40 001 Ft értékű rendelések felett: 2500 Ft

Jegyeit a vásárlás során kiválasztott jegyirodában veheti át, az alábbi címen és nyitva tartással:

-Eventim Bálna
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 11.00-15.00 (Ebédszünet: 12.30-13.00 között)

Futárszolgálat:
***************************************************************
A csomag kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között. A csomag kiküldése előtt Ön egy levélben értesítést kap a postafiókjára, mely magában foglalja a csomagjának a számát és egy linket ahol ellenőrizni tudja annak státuszát. A futár, ha kérdése merül fel, felhívja Önt a kézbesítés napján a kora reggeli órákban, ezért kérjük rendelése során mindenképpen adjon meg olyan telefonos elérhetőséget, ahol a futár el tudja Önt érni. Sikertelen kézbesítés esetén a futár egy vinyettát hagy a helyszínen. Ön öt napon belül kérheti a csomag ismételt kiszállítását a futárszolgálat ügyfélszolgálatánál. (tel.:06-1-802-0265).

Futárszolgálat díja:

Belföld:
Bármilyen értékű rendelés esetén 3400 Ft

Külföld:
Bármilyen értékű rendelés esetén 13000 Ft

Print@Home:
*****************************************************************
Egyszerűen kinyomtathatja belépőit otthon – használja a saját nyomtatóját és takarítsa meg a szállítás költségét! A Print@Home szolgáltatás lehetővé teszi Önnek, hogy Interneten válogasson a különböző rendezvények között, megrendelje, kifizesse és akár azonnal ki is nyomtassa eredeti belépőjegyeit.

Print@Home díja:
0 -5 000 Ft értékű rendelés esetén-250 Ft,
5 001- 20 000 Ft értékű rendelés esetén- 600 Ft,
20 001- 30 000 Ft értékű rendelés esetén- 1 000 Ft,
30 001- 40 000 Ft értékű rendelés esetén- 1 200 Ft,
40 001- 50 000 Ft értékű rendelés esetén- 1 500 Ft,
50 001- 60 000 Ft értékű rendelés esetén- 1 800 Ft,
60 001- 70 000 Ft értékű rendelés esetén- 2 100 Ft,
70 001- 80 000 Ft értékű rendelés esetén- 2 300 Ft,
80 001- 90 000 Ft értékű rendelés esetén- 2 600 Ft,
90 001 Ft feletti értékű rendelés esetén- 3 000 Ft.


Hogyan működik a Print@Home szolgáltatás?
A Print@Home jegyeket Interneten kínáljuk a www.tex.hu oldalunkon bizonyos rendezvények esetében. Miután kiválasztotta belépőjegyeit a szokásos módon, válassza a Print@Home szállítási módot, ha ezt a lehetőséget az oldal felkínálja Önnek. Print@home jegyet csak Visa/Mastercard bankkártyás fizetéssel áll módjában rendelni. Amennyiben sikeresen kifizette a belépőjegyeit, megjelenik a Print@Home ikon, melynek segítségével kinyomtathatja saját PDF formátumú jegyeit. A „Felhasználói fiókjában” bármikor elérheti és kinyomtathatja a korábban megvásárolt jegyeit. Éppen ezért különösen fontos, hogy megvásárolt jegyeihez ne adjon hozzáférést senkinek. Amennyiben egy kóddal többen is megpróbálnak belépni a rendezvényre, minden esetben csak az először érkezőt fogják beengedni.

A Print@Home jegyek használatához az alábbi technikai feltételeknek kell teljesülniük:
Rendelkeznie kell egy Acrobat Reader 5.0 vagy annál későbbi verzióval
A jegyet A4-es méretben kell kinyomtatni
A nyomtatási minőség beállítása nem lehet „draft”
A tintasugaras nyomtatóval kinyomtatott jegyek esetében el kell kerülni a vonalkód elmosódását
A nyomtatás lehet színes és fekete-fehér egyaránt

Mennyire biztonságos a Print @ Home jegy?
Pontosan annyira, mint a normál belépő. A Print@Home jegyek ugyanúgy egyedileg kerülnek leolvasásra a beléptető rendszerben. Ezzel a jeggyel is egy személy egyszeri belépésre jogosult a rendezvény helyszínére. Éppen ezért különösen fontos, hogy biztonságban tartsa belépőjét vagy annak elérhetőségét. A jegy vásárlója felelős azért, hogy a belépőről ne készülhessenek másolatok.

Mit tegyek, ha a jegyemet ellopták vagy a nyomtatás nem volt lehetséges?
Amennyiben a jegyeket nem sikerült létrehoznia a rendszernek (ez akkor fordulhat elő, ha tranzakció közben megszakad a szerverkapcsolat) kérjük, az info@tex.hu email címen keressen meg bennünket.

Hogyan működik a beléptetés?
A rendezvényen, ahová Ön Print@Home jegyet vásárolt, legalább egy belépési pont üzemel, ahol az ilyen belépőjegyeket kézi leolvasóval vagy automata beléptető rendszerrel, esetleg fix beléptető kapuval ellenőrzik.

Rövidesen új lehetőségeket is kínálunk, ezekről folyamatosan tájékoztatást adunk majd.


ÁFÁ-s számlaigényét 7 napon belül a számlázási név, cím; postázási név, cím és a vásárlási id feltüntetésével az alábbi e-mail címre szíveskedjen jelezni: konyveles@tex.hu


Ha bármiben kérdése merülne fel, kérjük kattintson ide .