Fizetési lehetőségek

Bankkártya:

*********************************************

A jegyértékesítés során - az egyes események speciális feltételeitől függően - két különböző fizetési lehetőséget biztosítunk Önnek bankkártyás vásárlás esetén: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA. Hazai rendezvények esetén rendelését biztonsági kapcsolaton keresztül teljesítjük a CTS Eventim AG & Co. KGaA (székhely: Contrescarpe 75A, 28195 Bréma, Németország) által. Külföldi rendezvények esetén rendelését SSL biztonsági kapcsolaton keresztül teljesítjük a CTS Eventim Austria GmbH. Bécs, Ausztria által. Hazai rendezvények esetén minden hitelkártya fizetés Forintban kerül feldolgozásra. Külföldi rendezvények esetén minden hitelkártya fizetés EURO-ban kerül feldolgozásra, vagyis a megrendelés ellenértékét napi árfolyamon átszámítjuk Euro-ra. Kérjük legyen tudatában annak, hogy a hitelkártya elszámolási határidők különbözősége miatt, a kártyáján megjelenő forint terhelés eltérhet attól, ami a megrendelésben szerepel. Az eltérés lehet pozitív és negatív egyaránt, attól függően, hogy mekkora az Euro árfolyam különbsége a vásárlás illetve a kártyára terhelés időpontjában.

Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő)- bizonyos rendezvények esetén:

****************************************************************

A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomag kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között. A csomag kiküldése előtt Ön egy levélben értesítést kap a postafiókjára, mely magában foglalja a csomagjának a számát, fizetendő összeget (kizárólag készpénz) és egy linket ahol ellenőrizni tudja annak státuszát.

Internetes rendelés esetén kultúra utalványt nem tudunk elfogadni. Kultúra utalvánnyal a TEX jegyiroda partnereinél tud fizetni (partnertől függően).

Jegyirodák listája itt>>

Elfogadható utalványok: EDENRED papír alapú utalványt, Erzsébet Utalvány (Szabadidő, Kultúra, Sport, Ajándék). ÜDÜLÉSI CSEKKET, SZÉP KÁRTYÁT NEM TUDUNK ELFOGADNI!

Áfás számla igényét kérjük, a konyveles@tex.hu email címre küldje el a vásárlási ID feltüntetésével.

Eventim ajándékutalvány vásárlása esetében az Áfa tv. 13. § (3) bekezdés b) pontjára és 259. § 14., 15. pontjára tekintettel, számlát és azzal egyenértékű bizonylatot kiállítani nem áll módunkban.